Geen objecten gevonden

HR++ glas

Niet alleen door enkelglas gaat veel warmte verloren. Ook het tot enkele jaren terug toegepast dubbelglas verliest de nodige warmte in de winter. Het hedendaagse HR++ glas houdt warmte veel beter binnen. Dat komt door de geavanceerde warmtewerende coating en isolerende gasvulling in de spouw tussen de ruiten.

Huidige situatie

Het huidige enkelglas en gedateerd dubbelglas laat in de winter veel warmte door. Het voelt dichtbij de buitenkozijnen dan ook koud aan. Omdat de ruiten in de winter koud zijn, staat er regelmatig condens aan de binnenzijde.

Verbetering woning

Het isolatiebedrijf geeft vooraf aan welke spullen bij de buitenkozijnen in de weg staan. Hierna start het werk met het voorzichtig verwijderen van de te vervangen beglazin. Soms zijn aanpassingen nodig aan kozijnen om deze geschikt te maken voor de HR++ beglazing. Na plaatsing gaat het nog om relatief bescheiden afwerking van kozijnen aan binnen- en buitenzijde.

Uiteindelijk resultaat

Door de HR++ beglazing is jouw woning in de winter warmer. Het voelt minder koud aan en het gasverbruik daalt.

Tip!

Door gordijnen in de winter te sluiten als het donker is, gaat er nog minder warmte via de HR++ beglazing verloren. Maar laat de zon wel binnen in de winter: een gratis warmtebron. Plak geen posters en dergelijke op de beglazing. Dit kan tot schade leiden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden