Geen objecten gevonden

Missie en koers

Woningstichting Leusden (WSL) is een betrokken corporatie in de gemeente Leusden. Als sterk lokaal verankerde partij met een bezit van circa 2.600 woningen zijn we dé sociale verhuurder van Leusden, met een betaalbaar woningaanbod in de gemeente Leusden.

 

Door onze verbondenheid met Leusden voelen we ons verantwoordelijk om nu en in de toekomst continuïteit te bieden en onze dienstverlening af te stemmen op de huidige en toekomstige wensen en behoeften van onze huurders. Deze verantwoordelijkheid vullen we in met betrokken medewerkers, die samen met onze maatschappelijke partners verschil maken in Leusden. 

Wij zijn er voor mensen met een krappe beurs of met een bijzondere zorgvraag. Iedereen die woont of wil wonen in Leusden kan bij ons terecht met vragen, maar wij zijn er in het bijzonder voor woningzoekenden en huurders die zich niet zelf kunnen redden op de woningmarkt. 

We doen ons werk vanuit de overtuiging dat goed en betaalbaar wonen bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze huurders.

Ondernemingsplan

In 2018 stelden we ons ondernemingsplan voor 2019 tot en met 2022 vast. De doelen uit het ondernemingsplan bespraken we vooraf  met onze huurders, stakeholders en medewerkers.

We leggen de focus op drie speerpunten: 

  1. Regie op betaalbaar wonen
  2. Samen het verschil maken in de wijk
  3. De organisatie als motor

Hoe wij deze speerpunten tot uitvoering willen brengen in de komende vier jaar, lees je in het ondernemingsplan: Dichtbij en Betrokken, WSL 2019 - 2022

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden